RESTAURANT

Holy Moly Club

Welkom in de Club van Holy Moly! Hier kun je jezelf parkeren voor uniek avondeten, een goede borrel, een unieke experience beleven, uiteenlopend entertainment en comedy optredens. Naast het podium zijn er genoeg verrassende plekken waar je kunt zitten. Zo kun je fladderen naar het vogelnest, de hoogte opzoeken in de boomhut en aanschuiven aan de bar.

Er is altijd wat te zien en te beleven. Het beweegt, pulseert en roteert.

Uit eten
in de club

Verstopt achter de deuren vind je de Club van Holy Moly. Hier kun je naar hartenlust dineren en genieten van een heerlijk verrassingsmenu. Voor, na of naast het diner kun je ook vorstelijk borrelen met cocktails, (speciaal)bier en een breed scala aan hapjes.  

Het middelpunt van de Club is de enorme LED-boom die alle features van het restaurant met elkaar verbindt. Deze is volledig ingepakt met planten en geprogrammeerd om aan te sluiten bij de avond. Je kan alle kanten op in ons restaurant, trek je terug in een hoekje of zoek het hogerop in de boomhut.

Je kunt ook reserveren voor de Ballroom, lees hier meer de Ballroom beleving.

Holy Moly Yum Restaurant

Meer dan dat

Een bezoek aan het restaurant kan je combineren met een avondje Comedy Club, de Holy Moly Trip of een unieke Dragshow. The magic happens on stage! Met een goede akoestiek, knusse zitplekken en een bijzondere bar nabij, is Holy Moly een fijne plek voor een avond uit. Of je nu zin hebt om een avond te lachen, je te verwonderen of je uit je dak te gaan – er is altijd iets te beleven in de Club.