WHAT THE FAQ?!

veelgestelde vragen

De Holy Moly Trip is vooralsnog beschikbaar in het Nederlands. Het verhaal is een groot onderdeel van de experience en dus lastig te begrijpen als je de Nederlandse taal niet beheerst.

In het bruisende Breda natuurlijk! Je kan ons vinden onder de schaduwen van de grote kerk, beter bekend als de Torenstraat 17.
De minimumleeftijd om zonder begeleiding de Holy Moly Trip te betreden is 12 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar mogen onder begeleiding van een ouder naar binnen.

Om de smalle theater gangen comfortabel te kunnen betreden is de maximale groepsgrootte vier personen. Ben je met meer personen dan kan je groep worden opgesplitst.

Bij binnenkomst heb je de mogelijkheid om het toilet te bezoeken en dan is het zover. We beginnen met een instructie en dan gaan we jullie groepje voor groepje meenemen. 

Voor ongeveer 45 minuten waan je je achter de schermen van het Holy Moly theater en ontdek je de diepste geheimen van Holy Moly.Het is niet eng! Wel word je meegenomen in de wonderlijke wereld van Holy Moly. Indrukwekkend en zeker niet alledaags dus! Sommige stukken zijn een beetje mysterieus, maar we laten je niet schrikken.

Maandag GESLOTEN
Dinsdag GESLOTEN
Woensdag GESLOTEN
Donderdag 16:00 – 21:00
Vrijdag 11:00 – 18:00
Zaterdag 11:00 – 18:00
Zondag 11:00 – 18:00

Een entreeticket voor de Trip kost €19 per persoon. Deze kosten zijn inclusief service en bankkosten.

Psssst… zorg dat je tijdens de Theater Trip alle tickets verzamelt, deze kunnen zomaar eens een mooie verrassing doen onthullen. HOLY MOLY!

Voor al je ticket vragen kan je terecht bij onze ticketprovider Global Ticket. Neem eerst een kijkje op https://tickets.holymolybreda.nl/nl/ticketsupport. Mocht je er niet uit komen dan kan je ze ook bereiken via support@globalticket.nl, of bel naar 020 983 4338. Je kunt Global Ticket, onze ticketing provider, dagelijks bereiken van 9.00 tot 16.00 uur.

Tickets worden op een specifiek tijdslot geboekt. Wij bieden een omboek-tool aan zodat je bij ziekte of andere zaken je ticket zelf kan ombouwen naar een nieuw beschikbaar tijdslot of datum.

Als je het op de dag zelf nog wilt wijzigen mag je bellen naar 076 887 57 65, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

 

Tickets op een tijdslot kunnen niet worden geannuleerd na aankoop. In samenspraak kunnen we altijd kijken of we de datum/tijd kunnen verplaatsen. 

Wij bieden een omboek-tool aan zodat je bij ziekte of andere zaken je ticket zelf kan ombouwen naar een nieuw beschikbaar tijdslot of datum. 

De Holy Moly Trip is geen geschikt uitje voor je als je:

  • Slecht ter been bent of in een rolstoel zit
  • niet door kruipruimtes kan bewegen
  • Gevoelig bent voor epileptische aanvallen
  • Hoogzwanger bent
  • Claustrofobisch bent of angst hebt voor kleine/donkere ruimtes
  • Een angststoornis hebt
  • Onder invloed bent van alcohol of drugs (het personeel is bevoegd je te weigeren indien dit niet wordt nageleefd) 
  • Niet de Nederlandse taal beheerst

Telefoons zijn niet toegestaan in de Holy Moly Trip. Er zijn kluisjes aanwezig waar je jouw telefoon achter kunt laten tijdens je bezoek.

Eigen consumpties zijn verboden in de Holy Moly. Je bent natuurlijk wel altijd welkom om een hapje te eten of een drankje te drinken als je de Holy Moly Trip hebt beleefd! 

zeker! kom gezellig langs. let op, bij Holy Moly kan je alleen pinnen.

Draag kleren waar jij je comfortabel in kunt bewegen. Net zoals de acrobaten moet je namelijk hier en daar wel eens kruipen of klimmen binnen de muren van het theater. Trek daarom ook schoenen aan waarop je goed kan lopen. Het is geen lange tocht maar op je allerhoogste hakken ga je de bühne ook niet redden.