Over ons

Holy Moly

Holy Moly!: “ uitdrukking van verbazing”. Wij gaan je verwonderen met veel plezier en humor. Dat doen we door een over-the-top restaurant te combineren met een podium waar alles mogelijk is. Niks is te gek. Holy Moly is een beetje brutaal, een beetje vreemd, maar wel erg lekker. Onze missie is om jou te blijven verrassen door af te wijken van de standaard

In ons restaurant vind je moderne fusion taco’s. Een taco met pulpo? Of juist een taco met coquilles? Alles mag, als het maar lekker is. De kleurrijke bier-, wijn- en cocktailkaart maakt het geheel af. Verwacht rook, vuur, kleuren, bloemen, maar vooral eten waar je tong gênant hard van gaat druipen.

De eerste comedy club van Breda is hiermee ook een feit! Je kunt je voorbereiden op grote namen of juist Klaas die normaal oefent met zijn haarborstel. Je weet niet wat je kunt verwachten, behalve een schaterlach die nog lang nagalmt. Ook de live muziek en het entertainment zal alles behalve standaard zijn. Verbreed je horizon en geniet van al het mooie talent dat te vinden is.

Wat Holy Moly compleet maakt is de komende Experience. De eerste doorloop-attractie van Breda, waar je je in een oud theater waant. Lopend van kamer naar kamer volg je een verhaal dat je bij zal blijven. Dit verhaal wordt ondersteund met visualisaties, kunstinstallaties, optische illusies, kleur en geur.

Theater Trip

De eerste doorloop-attractie van Breda komt eraan! Waarom heet het een Theater Trip? Je loopt in een oud theater en volgt daar het verhaal van een jonge vrouw die langzaam besef van realiteit verliest. De unieke inrichting, kunstinstallaties en interacties zullen deze ervaring compleet maken. 

Wij zijn momenteel druk bezig om deze mysterieuze ervaring mogelijk te maken. De tekeningen liggen klaar en binnenkort gaan we de eerste bouwfase in. Benieuwd hoe dit gaat worden? Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief! To be continued. 

Backstage bij Holy Moly