Restaurant

Holy Moly Restaurant

Welkom in het restaurant van Holy Moly! Het restaurant staat bekend om zijn creatieve en unieke verrassings-menu’s evenals het vriendelijke personeel. Het zijn gerechten met verrassende combinaties, bijzondere opmaak en een vleugje magie. Maar dat niet alleen. Holy Moly biedt volledige avondjes uit. Ontdek jij de geheimen van onze Holy Moly Trip? Of kom je liever naar een van de hilarische comedy avonden?

Naast de unieke gerechten geeft de locatie een magische sfeer.  Zo kun je fladderen naar het vogelnest, de hoogte opzoeken in de boomhut of aanschuiven aan de bar.

Uit eten
in de club

Als je op zoek bent naar een bijzondere eetervaring, dan is er niets zo spannend om verrast te worden wat je gaat eten. Holy Moly is een plek waar de chef-kok haar creativiteit kan laten zien en waar je kunt genieten van een avond vol verrassingen en heerlijke smaken.

Maar wat als dit restaurant ook nog eens een magische sfeer biedt? Een restaurant waarbij de sfeer zo bijzonder is dat je jezelf in een andere wereld waant. 

Ons restaurant is niet alleen een plek om te eten, maar een ware beleving. Het is een plek waar je jezelf kunt laten verrassen en je zintuigen worden geprikkeld.

Holy Moly Yum Restaurant

Programmering

Naast het restaurant biedt Holy Moly een compleet avondje uit. The magic happens on stage! Met een goede akoestiek, knusse zitplekken en een bijzondere bar nabij, is Holy Moly een fijne plek voor een avond uit. Of je nu zin hebt om een avond te lachen, je te verwonderen in de experience, er is altijd iets te beleven in de Holy Moly.