WHAT THE FAQ?!

ALGEMEEN

Binnen de Theater Trip hoef je je geen zorgen te maken om je veiligheid, dus ook niet die omtrent COVID-19. Je betreedt de Theater Trip met je eigen gezelschap (max vier personen per ronde). Hier volg je een route, waarbij je geen andere bezoekers tegen kunt komen.

Om veiligheid te kunnen garanderen, zijn wij verplicht om een geldige QR-code te vragen bij binnenkomst aan iedereen vanaf 13 jaar oud. Dit mag een vaccinatiebewijs, herstel bewijs of negatieve test zijn. 

De Theater Trip bevindt zich in hartje centrum Breda in het pand van Holy Moly Club. De ingang bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw. Dit is op Torenstraat 17 in Breda, tegenover de Grote Kerk.

De minimumleeftijd om zonder begeleiding de Theater Trip te betreden is 12 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar mogen onder begeleiding van een ouder naar binnen.

Om de smalle theater gangen comfortabel te kunnen betreden is de maximale groepsgrootte vier personen. Ben je met meer personen dan wordt je groep opgesplitst. 

Voor +/- 45 minuten stap je het hoofd van Magdalena Moly binnen en ontdek je samen met haar het oude vervallen theater genaamd Holy Moly. 

Het is niet eng! Wel word je meegenomen in de wonderlijke wereld van Holy Moly. Indrukwekkend en zeker niet alledaags dus!

Maandag GESLOTEN
Dinsdag GESLOTEN
Woensdag 11:00 – 17:00
Donderdag 11:00 – 17:00
Vrijdag 11:00 – 17:00
Zaterdag 11:00 – 17:00
Zondag 11:00 – 17:00

Een entreeticket voor de Theater Trip kost €17,50 per persoon (excl. service en bankkosten). 

Psssst… zorg dat je tijdens de Theater Trip alle tickets verzamelt, deze kunnen zomaar eens een mooie verrassing doen onthullen. HOLY MOLY!

Voor al je ticket vragen kan je terecht bij onze ticketprovider Global Ticket. Neem eerst een kijkje op https://tickets.holymolybreda.nl/nl/ticketsupport. Mocht je er niet uit komen dan kan je ze ook bereiken via support@globalticket.nl, of bel naar 020 983 4338. Je kunt Global Ticket, onze ticketing provider, dagelijks bereiken van 9.00 tot 16.00 uur.

Tickets worden op een specifiek tijdslot geboekt. Wij bieden een omboek-tool aan zodat je bij ziekte of andere zaken je ticket zelf kan ombouwen naar een nieuw beschikbaar tijdslot of datum. 

 

Tickets op een tijdslot kunnen niet worden geannuleerd na aankoop. In samenspraak kunnen we altijd kijken of we de datum/tijd kunnen verplaatsen. Dit dient minimaal 24 uur van tevoren kenbaar te worden gemaakt.

Wij bieden een omboek-tool aan zodat je bij ziekte of andere zaken je ticket zelf kan ombouwen naar een nieuw beschikbaar tijdslot of datum. 

De Holy Moly Theater Trip is geen geschikt uitje voor je als je:

  • Slecht ter been bent of in een rolstoel zit
  • Gevoelig bent voor epileptische aanvallen
  • Zwanger bent
  • Claustrofobisch bent of angst hebt voor kleine/donkere ruimtes
  • Een angststoornis hebt
  • Onder invloed bent van alcohol of drugs (het personeel is bevoegd je te weigeren indien dit niet wordt nageleefd) 

Telefoons zijn niet toegestaan in de Theater Trip. Er zijn kluisjes aanwezig waar je jouw telefoon achter kunt laten tijdens je bezoek.

Eigen consumpties zijn verboden in de Theater Trip. Je bent natuurlijk wel altijd welkom om een hapje te eten of een drankje te drinken voor of nadat je de Theater Trip in gaat! 

Je dient een ticket te kopen via onze website. Dit kan op elk moment van de dag.

Draag kleren waar jij je comfortabel in kunt bewegen. Net zoals de acrobaten moet je namelijk hier en daar wel eens kruipen of klimmen binnen de muren van het theater. Trek daarom ook schoenen aan waarop je goed kan lopen. Het is geen lange tocht maar op je allerhoogste hakken ga je de bühne ook niet redden.