Holy Moly Trip

Loop door de verborgen kamers en waan je achter de schermen van het oude Theater. In de Holy Moly Trip ontrafel je de geheimen van directeur Holy Moly en zijn vrouw Magdalena Moly. Ga op ontdekkingsreis door 17 merkwaardige ruimtes en keer terug in de tijd van het Holy Moly Theater, zoals we het vroeger kende. Laat je meeslepen in een experience waar drama, hartstocht en spanning tezamen komt…
 
Ons oude Holy Moly Theater is eindelijk weer een plek vol euforie, opwindende acts en kleurrijke shows. Het bruist weer net zoals het vroeger in 1920 deed. Maar dat is lang niet altijd zo geweest… Helaas kent het Theater ook zijn donkere periode en is het voor een lange tijd een kille, lege plek geweest. Is het succes van oprichter Holy Moly en zijn vrouw Magdalena Moly hen duur komen te staan?
 
De verhalen dwalen door de stad… Komt dat zien! Komt dat zien!
 

TICKETSOORTEN

Regulier ticket (€19.00)
Dit ticket is geldig voor entree van de Holy Moly Trip voor één persoon.

Kinderticket (€15,00)
Dit ticket is geldig voor een kind tot 12 jaar. Kinderen dienen onder begeleiding de Holy Moly Trip te betreden.
 
Groepsticket (€17,25)
Boek een groepsticket voor 4 personen of meer en geniet van toegang tot de Holy Moly Trip voor slechts €17,25 per persoon. Selecteer het aantal personen in jouw groep door het bijbehorende getal te kiezen.

Durf jij het aan?

De Holy Moly Trip beginnen of eindigen met een gevulde maag?

Zo’n memorabele ervaring kan je behoorlijk dorstig en hongerig maken. Gelukkig zit je bij Holy Moly goed voor een volledige dagje-uit-ervaring en kan je voor of na de trip in ons restaurant komen borrelen of lunchen!

Reserveer hier.

GROEPEN & PARTIJEN

De Holy Moly Trip als onderdeel van jouw verjaardag, bedrijfsborrel of een ander gezellig uitje? Top idee, bij Holy Moly zit je goed!

Heb je vragen? Mail naar trip@holymolybreda.nl

Meer informatie voor groepen & partijen? Is er iets niet duidelijk of staat jouw perfecte feestactiviteit er niet tussen? Schroom niet om te mailen naar sales@holymolybreda.nl.

We denken graag met je mee in het plannen van jouw droomdag!

veelgestelde vragen.

De Holy Moly Trip bevindt zich in het centrum van Breda.
Torenstraat 17, 4811 XV in Breda.

Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom in het Theater met een begeleider. Vanaf 12 jaar mogen kinderen zelfstandig het theater ontdekken.

Bij binnenkomst heb je de mogelijkheid om het toilet te bezoeken en dan is het zover. We beginnen met een instructie en dan gaan we jullie groepje voor groepje meenemen. 

Voor ongeveer 45 minuten waan je je achter de schermen van het Holy Moly theater en ontdek je de diepste geheimen van Holy Moly.

Om de smalle theater gangen comfortabel te kunnen betreden is de maximale groepsgrootte 5 personen. Als je met een grotere groep bent zal deze worden opgesplitst. Elke 5 minuten kan er een nieuwe groep naar binnen.

Het is niet eng, maar wel spannend. Je wordt meegenomen naar het verleden  van het oude Holy Moly Theater. Indrukwekkend en zeker niet alledaags dus! Bij de spannende stukken laten we je niet schrikken.

Vrijdag 11:00 – 18:00
Zaterdag 11:00 – 18:00
Zondag 11:00 – 18:00

Een entreeticket voor de Trip kost €19 per persoon. Deze kosten zijn inclusief administratiekosten.

Voor vragen over tickets kan je terecht bij onze ticketprovider See Tickets. Vul het contact formulier in via het contactformulier 

Tickets worden op een specifiek tijdslot geboekt. Mocht je deze willen wijzigen kan dat via het contactformulier.

De Holy Moly Trip is vooralsnog beschikbaar in het Nederlands. Het verhaal is een groot onderdeel van de experience en dus lastig te begrijpen als je de Nederlandse taal niet beheerst.

We streven ernaar om in de toekomst een Engelse versie aan te bieden.

De Holy Moly Trip telt 17 spannende kamers.

Tickets op een tijdslot kunnen niet worden geannuleerd na aankoop. In samenspraak kunnen we altijd kijken of we de datum/tijd kunnen verplaatsen. 

Wij bieden een omboek-tool aan zodat je bij ziekte of andere zaken je ticket zelf kan ombouwen naar een nieuw beschikbaar tijdslot of datum. 

Tickets booked on a timeslot can’t be canceled after purchase. Together we can discuss options to reschedule your tickets. This has to be communicated 24 hours before the reservation.

We offer the rebook-tool so you can reschedule the tickets yourself when illness or emergencies occur.

De Holy Moly Trip is geen geschikt uitje voor je als je:

  • Slecht ter been bent of in een rolstoel zit.
  • niet door kruipruimtes kan bewegen.
  • Gevoelig bent voor epileptische aanvallen.
  • Hoogzwanger bent.
  • Claustrofobisch bent of angst hebt voor kleine/donkere ruimtes.
  • Een angststoornis hebt.
  • Onder invloed bent van alcohol of drugs (het personeel is bevoegd je te weigeren indien dit niet wordt nageleefd).  
  • Niet de Nederlandse taal beheerst.

Gebruik van telefoons (en camera’s) zijn niet toegestaan tijdens de Holy Moly Trip.

Eigen consumpties zijn niet toegestaan in de Holy Moly Trip. Je bent natuurlijk wel altijd welkom voor een hapje en een drankje bij Holy Moly.

Je kan op elk moment van de dag online tickets reserveren. We bieden op locatie ook de mogelijkheid om tickets aan te schaffen. Let op, bij Holy Moly kan je alleen pinnen!

Als je jouw plekje wilt verzekeren raden we aan om tijdig te reserveren.

 

Draag kleren waar jij je comfortabel in kunt bewegen. Net zoals de acrobaten moet je namelijk hier en daar kruipen binnen de muren van het theater. Trek daarom ook schoenen aan waarop je goed kan lopen. Het is geen lange tocht maar op je allerhoogste hakken ga je de bühne ook niet redden.

Het is niet praktisch om veel spullen mee te nemen in het Theater. We hebben een onbeveiligde garderobe, en kleine kluisjes voor telefoons, portemonnees, en sleutels.