Holy Moly Trip

Loop door de verborgen kamers en waan je achter de schermen van het oude Theater. In de Holy Moly Trip ontrafel je de geheimen van directeur Holy Moly en zijn vrouw Magdalena Moly. Ga op ontdekkingsreis door 17 merkwaardige ruimtes en keer terug in de tijd van het Holy Moly Theater zoals we het vroeger kende. Laat je meeslepen in een experience waar drama, hartstocht en spanning tezamen komt… 

Ons oude Holy Moly Theater is eindelijk weer een plek vol euforie, opwindende acts en kleurrijke shows. Het bruist weer net zoals het vroeger in 1920 deed. Maar dat is lang niet altijd zo geweest… Helaas kent het Theater ook zijn donkere periode en is het voor een lange tijd een kille, lege plek geweest. Is het succes van oprichter Holy Moly en zijn vrouw Magdalena Moly hen duur komen te staan? 

De verhalen dwalen door de stad… Komt dat zien! Komt dat zien!

GLOEDNIEUWE EXPERIENCE

Ontdek dé gloednieuwe experience midden in het centrum van het bruisende Breda.
Je kan ons vinden onder de schaduwen van de grote kerk, beter bekend als de Torenstraat 17.

Een unieke trip met familie en vrienden! De Holy Moly Trip is geopend op vrijdag t/m zondag. Maak je dag compleet met een lunch of diner in ons restaurant.

Uit eten
in de club

Verstopt achter statige deuren vind je de Club van Holy Moly. Hier kun je naar hartenlust dineren met streetfood op het randje van fine dining. Voor, na of naast het diner kun je ook vorstelijk borrelen met cocktails, (speciaal)bier en een breed scala aan hapjes. Verwacht veel rook, woordgrappen en uniek eten en drinken. 

Het middelpunt van de Club is de enorme LED-boom die alle features van het restaurant met elkaar verbindt. Deze is volledig ingepakt met planten en geprogrammeerd om aan te sluiten bij de avond. Je kan alle kanten op in ons restaurant, trek je terug in een hoekje of zoek het hogerop in de boomhut.

Je kunt ook reserveren voor de Ballroom, lees hier meer de Ballroom beleving.

Holy Moly Yum Restaurant

ALGEMEEN

Binnen de Holy Moly Trip hoef je je geen zorgen te maken om je veiligheid, dus ook niet die omtrent COVID-19. Je betreedt de Holy Moly Trip met je eigen gezelschap (max vier personen per ronde). Hier volg je een route, waarbij je geen andere bezoekers tegen kunt komen.

Om veiligheid te kunnen garanderen, zijn wij verplicht om een geldige QR-code te vragen bij binnenkomst aan iedereen vanaf 13 jaar oud. Dit mag een vaccinatiebewijs, herstel bewijs of negatieve test zijn. 

De Holy Moly Trip bevindt zich in hartje centrum Breda in het pand van Holy Moly Club. De ingang bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw. Dit is op Torenstraat 17 in Breda, tegenover de Grote Kerk.

De minimumleeftijd om zonder begeleiding de Holy Moly Trip te betreden is 12 jaar. Kinderen vanaf 8 jaar mogen onder begeleiding van een ouder naar binnen.

Om de smalle theater gangen comfortabel te kunnen betreden is de maximale groepsgrootte vier personen. Ben je met meer personen dan wordt je groep opgesplitst. 

Voor +/- 45 minuten stap je het hoofd van Magdalena Moly binnen en ontdek je samen met haar het oude vervallen theater genaamd Holy Moly. 

Het is niet eng! Wel word je meegenomen in de wonderlijke wereld van Holy Moly. Indrukwekkend en zeker niet alledaags dus!

Maandag GESLOTEN
Dinsdag GESLOTEN
Woensdag GESLOTEN
Donderdag GESLOTEN
Vrijdag 11:00 – 17:00
Zaterdag 11:00 – 17:00
Zondag 11:00 – 17:00

Een entreeticket voor de Holy Moly Trip kost €17,50 per persoon (excl. service en bankkosten). 

Psssst… zorg dat je tijdens de Holy Moly Trip alle tickets verzamelt, deze kunnen zomaar eens een mooie verrassing doen onthullen. HOLY MOLY!

Voor al je ticket vragen kan je terecht bij onze ticketprovider Global Ticket. Neem eerst een kijkje op https://tickets.holymolybreda.nl/nl/ticketsupport. Mocht je er niet uit komen dan kan je ze ook bereiken via support@globalticket.nl, of bel naar 020 983 4338. Je kunt Global Ticket, onze ticketing provider, dagelijks bereiken van 9.00 tot 16.00 uur.

Tickets worden op een specifiek tijdslot geboekt. Wij bieden een omboek-tool aan zodat je bij ziekte of andere zaken je ticket zelf kan ombouwen naar een nieuw beschikbaar tijdslot of datum. 

 

Tickets op een tijdslot kunnen niet worden geannuleerd na aankoop. In samenspraak kunnen we altijd kijken of we de datum/tijd kunnen verplaatsen. Dit dient minimaal 24 uur van tevoren kenbaar te worden gemaakt.

Wij bieden een omboek-tool aan zodat je bij ziekte of andere zaken je ticket zelf kan ombouwen naar een nieuw beschikbaar tijdslot of datum. 

De Holy Moly Trip is geen geschikt uitje voor je als je:

  • Slecht ter been bent of in een rolstoel zit
  • Gevoelig bent voor epileptische aanvallen
  • Zwanger bent
  • Claustrofobisch bent of angst hebt voor kleine/donkere ruimtes
  • Een angststoornis hebt
  • Onder invloed bent van alcohol of drugs (het personeel is bevoegd je te weigeren indien dit niet wordt nageleefd) 

Telefoons zijn niet toegestaan in de Holy Molly Trip. Er zijn kluisjes aanwezig waar je jouw telefoon achter kunt laten tijdens je bezoek.

Eigen consumpties zijn verboden in de Holy Moly Trip. Je bent natuurlijk wel altijd welkom om een hapje te eten of een drankje te drinken voor of nadat je de Holy Moly Trip in gaat! 

Je dient een ticket te kopen via onze website. Dit kan op elk moment van de dag.

Draag kleren waar jij je comfortabel in kunt bewegen. Net zoals de acrobaten moet je namelijk hier en daar wel eens kruipen of klimmen binnen de muren van het theater. Trek daarom ook schoenen aan waarop je goed kan lopen. Het is geen lange tocht maar op je allerhoogste hakken ga je de bühne ook niet redden.