BELANGRIJK: Update corona maatregelen!

15 november 2021

Helaas hebben de nieuwe corona maatregelen invloed op de evenementen en voorstellingen die wij organiseren. We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Hierbij een update van de veranderingen binnen Holy Moly voor (in ieder geval) de komende drie weken.

Laten we beginnen met het slechte nieuws. Alle staande, niet theatrale en niet geplaceerde evenementen worden geannuleerd. Denk hierbij aan After Dinner Disco Dip en The Fellas. Voor het laatstgenoemde event zullen de mensen die reeds een ticket gekocht hebben hun geld terug krijgen.

En dan het goede nieuws. De comedy club gaat door! Wij zijn ontzettend blij dat de comedy voorstellingen plaats mogen vinden binnen de nieuwe maatregelen. Wel worden de tijden vervroegd, aangezien de bar dient te sluiten om 20.00 uur.

Diner inloop vindt plaats tussen 16.00 – 18.00 uur. De keuken sluit om 19.30 uur. Om 20.00 uur begint de comedy club en duurt tot 22.00 uur. Aangezien de bar sluit om 20.00 uur kun je vooraf een borrelbox en een drankjesbox (bier, wijn & fris) bestellen. Dan sta je niet droog tijdens de voorstelling! Er zal helaas geen ruimte zijn voor een rookpauze, de deuren blijven gesloten tijdens de voorstelling. Alle kaartkopers worden per mail ingelicht over deze nieuwe vorm.

Ook Cheesecake valt binnen de nieuwe maatregelen, maar zal wel moeten doorgaan als een zittend evenement. Hierdoor zit je met je gezelschap aan tafel, terwijl je geniet van de drag shows en het eten. Hetzelfde als dat we ooit zijn begonnen. De tijden van de brunch en het diner worden aangepast, hier komen wij snel op terug. Alle kaartkopers worden bericht, zodra het vaststaat.

De openingstijden van het restaurant zijn aangepast. Wij gaan een uur eerder open om 16.00 uur en sluiten om 20.00 uur de deuren. We zijn aan het kijken of we wat kunnen doen met een lunch, hier volgt later meer info over! De dinsdagen waarop geen comedy club plaatsvindt sluit het restaurant.

Wij hopen snel weer terug te zijn met ons volledige programma met verrassende events. Voor een compleet overzicht van onze evenementen, bezoek https://holymolybreda.nl/evenementen/.

Delen?