Contact

Meestgestelde vragen.

Hier vind je antwoorden op je vragen en op de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er onverhoopt niet bij? Bekijk dan hier onze FAQ!

Allergieën en allergenen kun je doorgeven bij het reserveren. Wil je vooraf weten welke gerechten je kunt eten? We hebben een aparte allergenenkaart, zodat jij goed voorbereid op pad kunt. Je kunt via deze link de allergenenkaart bekijken. De gerechten zijn aanpasbaar, zo wordt er bijvoorbeeld bij een glutenallergie een glutenvrij broodje geserveerd bij de hoofdgerechten. 

Dit kan zeker! In de bevestigingsmail die je hebt ontvangen vanuit Formitable heb je de mogelijkheid om je restaurant reservering te wijzigen en/of te annuleren. Bij last-minute annuleringen kun je het beste bellen naar het restaurant.

Je hebt de mogelijkheid om vooraf te eten in het restaurant van Holy Moly. Als je hier gebruik van wil maken, haal je een comedy ticket + een diner arrangement. Inbegrepen in het arrangement is een lekker hapje komen eten van 2-gangen! 

Heb je een comedy ticket + arrangement, dan verwachten wij je uiterlijk om 19:00. Heb jij alleen een comedy ticket, dan ben je welkom vanaf 20:30 uur.

Wij nemen geen tickets terug. Wij raden aan het ticket te verkopen aan vrienden / bekenden of deze online te plaatsen voor de verkoop. 

Wij ruilen geen tickets om voor andere data. Wij raden aan het ticket te verkopen aan vrienden / bekenden of deze online te plaatsen voor de verkoop. 

De oneindige mogelijkheden bespreken voor jouw (zakelijke) event, op deze inspirerende, creatieve locatie in het hart van Breda? Stuur een mail met jouw wensen en ideeën naar sales@holymolybreda.nl.

Vraag maar raak!

Bekijk hier de FAQ met de meest gestelde vragen rondom Holy Moly! Zit jouw vraag er niet tussen of heb je een goddelijk idee dat we uit zouden moeten voeren? Stuur ons een bericht en wij komen snel bij je terug!

Holy Moly

Torenstraat 17
4811 XV Breda
076 887 5765
info@holymolybreda.nl

Werken bij Holy Moly?