Club

Holy Moly Club

Een vernieuwende speler in de muzikale wereld van Breda! Verwacht het onverwachte. Verschillende genres komen aan bod, voor ons is niets te gek!

Holy Moly is een club die iedereen verwelkomt. Liefde kent geen gender. De dansvloer van Holy Moly brengt een divers publiek samen waarbij wij nastreven dat iedereen zich gelijk mag voelen. Zolang je maar komt om een goede tijd te hebben, want daarvoor zijn wij er ook.

We doen er alles aan om veilige en comfortabele sfeer te creëren voor iedereen. Holy Moly staat voor liefde, respect, gelijkheid, joy & verrassing. Een plek waar jij de tijd even kunt vergeten. Een plek waar je kan genieten van jezelf en elkaar. We zien je, join the Club <3

Hostings

Op donderdag opent Holy Moly speciaal voor álle studenten van 18+ haar deuren. Verschillende keren per maand houdt Holy Moly een hosting met verschillende thema’s. Welke is jouw favoriet? 

After Dinner Disco Dip

Iedere vrijdag nodigen we de allerleukste disco DJ’s uit tijdens After Dinner Disco Dip. De naam zegt het al… Na het eten toveren we het restaurant én de Foyer om tot club waar we tot in de late uurtjes samen dansen op de lekkerste disco platen met een vleugje house!

Jungle Boogie

Als we vrijdag uitgedipt zijn doen we het riedeltje allemaal weer overnieuw op de zaterdag met Jungle Boogie! Waarbij de guilty pleasures je om de oren vliegen!

Cheesecake

Onder de naam Cheesecake organiseren Holy Moly en Drags of Anarchy maandelijks Drag Events in Breda. Het is altijd feest met de meest fabulous queens van Nederland. Bekijk de agenda en haal je tickets voor de events!

Live Dj's

Iedere vrijdag en zaterdag nodigen we de allerleukste disco DJ’s uit tijdens After Dinner Disco Dip en Jungle Boogie. De naam zegt het al… Na het eten toveren we het restaurant én de Foyer om tot club waar we tot in de late uurtjes samen dansen op de lekkerste disco platen met een vleugje house!

Het grote kinderfeestje is een terugkerend evenement waar jij en al je beste vriendjes even teruggebracht worden naar vroeger. Met de vetste beats heb jij een onvergetelijke avond! Vergeet je je vriendenboekje niet? 

De Foyer

Naast ‘het theater’ experimenteren we nog meer met het nachtleven in de Foyer. Kom helemaal losgaan tijdens een avondje techno met een magische led verlichting.