Borrelen

Holy Moly Borrel

Welkom in de wereld van Holy Moly! Een plek zo uniek dat elke borrel een moment wordt om te koesteren. Met ons uitgebreide assortiment aan bieren, wijnen en onze legendarische cocktails, kun je je avond heerlijk beginnen bij Holy Moly. 

Ontdek ook onze borrelkaart vol culinaire kunstwerken, gemaakt met passie en een vleugje magie. Proost op een ervaring die net zo buitengewoon is als jij.

Borrelen
in de club

Naast het feit dat Holy Moly een unieke club is die tot in de late uurtjes doorgaat, kun je vanaf nu ook je avond hier beginnen. 

Als je op zoek bent naar een bijzondere plek om heerlijk te borrelen, ben je hier aan het juiste adres. Holy Moly is de plek waar de keuken haar creativiteit kan laten zien en waar je kunt genieten van een avond vol gezelligheid, drankjes en heerlijke gerechten. 

Van bieren over de grens tot cocktails met suikerspinnen, en van loaded fries tot coquilles, je zit hier goed voor een complete avond uit

Holy Moly Yum Restaurant

Programmering

Naast de borrel biedt Holy Moly een compleet avondje uit. The magic happens on stage! Met een goede akoestiek, knusse zitplekken en een bijzondere bar nabij, is Holy Moly een fijne plek voor een avond uit. Of je nu zin hebt om een avond te lachen, je te verwonderen in de experience, er is altijd iets te beleven in de Holy Moly.