What the FAQ?

Hier vind je antwoorden op je vragen en op vragen waarvan je niet wist dat je ze had. Staat jouw vraag er onverhoopt niet bij? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Algemeen

Je kan je voorkeur altijd toevoegen aan je reservering, maar we kunnen niets garanderen. We kunnen je wel op het hart drukken dat iedere plek in Holy Moly een hele ervaring is. Of je het nou hogerop zoekt of een 360° view midden in de zaal.

Maandag        gesloten
Dinsdag*         18.00 – 00.00 uur
Woensdag      18.00 – 00.00 uur
Donderdag** Gesloten
Vrijdag             17.00 – 04.00 uur
Zaterdag         17.00 – 04.00 uur
Zondag            17.00 – 23.00 uur

* Op dinsdagen zijn we alleen geopend tijdens comedy avonden. Wanneer er geen comedy avond is zijn wij op dinsdag gesloten. 

 tot 04:00 uur. Wil je weten wanneer de clubavond zijn? Check onze socials. 

Holy Moly is te vinden aan de voet van de Grote Kerk in het centrum van Breda. Het adres is Torenstraat 17. Als je met de auto komt, kun je deze parkeren in parkeergarage De Barones. Kom je met de fiets, dan kun je deze parkeren in de fietsenstalling Haven of Nieuwstraat. Het is een korte wandeling vanaf daar.

Onze missie is om jou te blijven verrassen door af te wijken van de standaard. En dat doen we door een uiteenlopende programmering te bieden, een bijzondere menukaart en waanzinnig aangeklede ruimtes.

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in Holy Moly. Foto’s van jouw huisdier daarentegen wel.

Ja! Deze kun je gratis gebruiken. Vraag het wachtwoord aan een van onze medewerkers.

Dat is vervelend! Dit lossen we graag op. Klachten en opmerkingen kun je het beste doorgeven aan onze gastheer of -vrouw óf mail naar info@holymolybreda.nl

Alleen onze gerechten en cocktails mogen roken.

Net als veel andere historische panden in het centrum van Breda, is ons pand helaas nog niet rolstoelvriendelijk.  Wij zijn momenteel aan het kijken naar de mogelijkheden om de toegankelijkheid uit te breiden.

Je kunt bij Holy Moly alleen pinnen, dus niet met cash of creditcard afrekenen. Houd hier rekening mee met je bezoek.

Wij zijn altijd op zoek naar bazen die ons team willen versterken! Zowel in de zaak als op kantoor hebben wij vacatures openstaan. Je kunt de vacatures hier bekijken.

Je kunt van dinsdag t/m zondag eten in ons restaurant. Het kan zijn dat het restaurant eerder sluit in verband met de evenementen. Bekijk de evenementenkalender voor meer informatie.

De oneindige mogelijkheden bespreken voor jouw (zakelijke) event, op deze inspirerende, creatieve locatie in het hart van Breda? Klik rechtsboven op het menu en ga naar groepen en partijen. Kom je er niet uit mail dan naar sales@holymolybreda.nl. 

Restaurant

Maandag gesloten

Dinsdag Gesloten

Woensdag 18.00 – 00.00 uur (Comedy Diner) 

Donderdag Gesloten

Vrijdag 16.00 – 23.00 uur

Zaterdag 16.00 – 23.00 uur

Zondag 16.00 – 00.00 uur

Wij hebben een heerlijk assortiment aan bites. Deze zijn perfect te combineren met een lekker drankje! Kom vooral lekker langs om te borrelen.

Allergieën en allergenen kun je doorgeven bij het reserveren. De gerechten zijn aanpasbaar, zo wordt er bijvoorbeeld bij een glutenallergie een glutenvrij broodje geserveerd bij de hoofdgerechten. Voor onze keuken is niks te gek en we kunnen alle gerechten aanpassen naar wens. 

Holy Moly is geschikt voor vegetariërs en veganisten. We hebben diverse gerechten die geschikt zijn voor vegetariers en de meeste vega gerechten kunnen ook vegan bereid worden. Vraag aan de bedieningsmedewerker naar de opties!

Dat kan zeker! Cadeaubonnen voor Holy Moly zijn te verkrijgen bij de balie aan binnenkomst. Deze kun je halen voor een bedrag die je zelf in kunt vullen. Zo kun je het zo gek als je zelf wil! 

De cadeaubonnen zijn zowel geldig voor een borrel als het diner. Ze kunnen niet ingewisseld worden voor tickets voor de comedy club. 

Deze kun je inleveren bij de betaling, tevens kun je vooraf aangeven dat je met een dergelijke dinerbon komt. Dan zorgen wij dat alles spik en span is voor jouw komst.

Hiervoor kan je mailen info@holymolybreda.nl. Dan zorgen wij dat alles in orde komt voor jou en je gezelschap.

Nee, onze gerechten kun je niet afhalen. 

Holy Moly is vanwege de openingstijden en (in de toekomst) optredens minder geschikt als werkplek. Wel is er gratis Wi-Fi beschikbaar, waardoor jij je goed in kunt nestelen.

Dit kan zeker! In de bevestigingsmail die je hebt ontvangen vanuit Formitable heb je de mogelijkheid om je restaurant reservering te wijzigen en/of te annuleren. Bij last-minute annuleringen kun je het beste bellen naar het restaurant.

Groepen zijn gezelschappen vanaf 8 personen. Hiervoor kun je contact opnemen met info@holymolybreda.nl. Dan kunnen wij samen kijken voor een mooie plek en eventueel een arrangement. Klik rechts boven op menu en ga naar groepen en partijen.  

Beide zalen staan voor een compleet andere ervaring in Holy Moly! Zo kun je in de Club lekker dineren en borrelen in een waanzinnige setting met een podium waar entertainment, comedy  plaatsvindt. Meer informatie over de Club vind je hier. Klik rechts boven op menu en ga naar feesten en partijen. 

Je kan bij ons altijd langs gaan tijdens onze reguliere openingstijden om te kijken bij de gevonden voorwerpen

Toegang tot onze clubavond op vrijdag en zaterdag is 21+

Comedy Club

Verwacht een programmering barstens vol met stand-up comedy, grote namen en beginnende artiesten. De one-liners, anekdotes, grappen, liedjes en sketches zullen je om de oren vliegen terwijl de tranen uit je ogen vallen. Verwacht het onverwachte. Je komt hier voor een ongedwongen avond uit met vrienden en familie terwijl je drastisch calorieën aan het verbranden bent in je kaken. Dit zijn zowel Comedy Club avonden als open mic, dubbelprogrammeringen en internationale comedy. Bekijk hier de comedy programmering.

Tickets kosten 19,95 euro per stuk. De prijzen van een Comedy Club special kunnen hiervan afwijken. 

De line-up is niet bekend om een element van verrassing te behouden. Laat je verrassen! De ene keer staat een grote naam in de wereld op de planken, de andere keer is het nieuw talent. Iedereen krijgt evenveel de kans om in de schijnwerpers te staan. Over humor valt niet te twisten. 

Eens per maand organiseren wij dubbelvoorstellingen, hierbij maken wij het programma wel vooraf bekend.

Dit is helaas niet toegestaan. We willen niet dat de comedians afgeleid raken van de shows. Ook staat in het moment genieten hoog tijdens deze avonden.  

Je kunt terecht bij onze partner Paylogic met je vragen. Je kunt ze bereiken via https://customerservice.paylogic.com/hc/nl 

Je kunt terecht bij onze partner Paylogic met je vragen. Je kunt ze bereiken via https://customerservice.paylogic.com/hc/nl 

Wij nemen geen tickets terug. Wij raden aan het ticket te verkopen aan vrienden / bekenden of deze online te plaatsen voor de verkoop. 

Wij ruilen geen tickets om voor andere data. Wij raden aan het ticket te verkopen aan vrienden / bekenden of deze online te plaatsen voor de verkoop. 

Dat is zeker mogelijk! Zet voor de zekerheid je scherm op uiterste helderheid om de doorloop voorspoedig te laten verlopen.