What the FAQ?

Hier vind je antwoorden op je vragen en op vragen waarvan je niet wist dat je ze had. Staat jouw vraag er onverhoopt niet bij? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Algemeen

Je kan je voorkeur altijd toevoegen aan je reservering, maar we kunnen niets garanderen. We kunnen je wel op het hart drukken dat iedere plek in Holy Moly een hele ervaring is. Of je het nou hogerop zoekt of een 360° view midden in de zaal.

Maandag         gesloten
Dinsdag            17.00 – 00.00 uur
Woensdag       17.00 – 00.00 uur
Donderdag      17.00 – 00.00 uur
Vrijdag              17.00 – 00.00 uur
Zaterdag          17.00 – 00.00 uur
Zondag             17.00 – 00.00 uur

Holy Moly is te vinden aan de voet van de Grote Kerk in het centrum van Breda. Het adres is Torenstraat 17. Als je met de auto komt, kun je deze parkeren in parkeergarage De Barones. Kom je met de fiets, dan kun je deze parkeren in de fietsenstalling Haven of Nieuwstraat. Het is een korte wandeling vanaf daar.

Vanaf 25 september zijn wij verplicht om een QR-code te vragen bij binnenkomst. Dit geldt zowel voor de reserveringen in het restaurant als bij de evenementen die wij organiseren.

Onze missie is om jou te blijven verrassen door af te wijken van de standaard. En dat doen we door een uiteenlopende programmering te bieden, een bijzondere menukaart en waanzinnig aangeklede ruimtes.

Helaas zijn huisdieren niet toegestaan in Holy Moly. Foto’s van jouw huisdier daarentegen wel.

Ja! Deze kun je gratis gebruiken. Vraag het wachtwoord aan een van onze medewerkers.

Dat is vervelend! Dit lossen we graag op. Klachten en opmerkingen kun je het beste doorgeven aan onze gastheer of -vrouw óf mail naar info@holymolybreda.nl

Wij hopen de doorloop attractie in december te openen. Er wordt achter gesloten deuren al hard gewerkt. Zodra hier meer bekend over is, laten we het je weten via de nieuwsbrief of onze social kanalen.

Alleen onze gerechten en cocktails mogen roken.

Net als veel andere historische panden in het centrum van Breda, is ons pand helaas nog niet rolstoelvriendelijk.  Wij zijn momenteel aan het kijken naar de mogelijkheden om de toegankelijkheid uit te breiden.

Je kunt bij Holy Moly alleen pinnen, dus niet met cash of creditcard afrekenen. Houd hier rekening mee met je bezoek.

Wij zijn altijd op zoek naar bazen die ons team willen versterken! Zowel in de zaak als op kantoor hebben wij vacatures openstaan. Je kunt de vacatures hier bekijken.

De programmering van Holy Moly is voorlopig als volgt: 

Woensdag: comedy club
Donderdag: entertainment
Vrijdag: live DJ bij het diner
Zaterdag: live music
Zondag: live music

Je kunt van dinsdag t/m zondag eten in ons restaurant. Het kan zijn dat het restaurant eerder sluit in verband met de evenementen. Bekijk de evenementenkalender voor meer informatie.

De oneindige mogelijkheden bespreken voor jouw (zakelijke) event, op deze inspirerende, creatieve locatie in het hart van Breda? Stuur een mail met jouw wensen en ideeën naar sales@holymolybreda.nl.

Restaurant

Wij zijn gesloten op maandag. Van dinsdag tot zondag zijn wij geopend voor diner van 17.00 uur tot 00.00 uur. De keuken sluit om 21.00 uur op doordeweekse dagen en om 21.30 uur in het weekend.

Wij serveren streetfood, dat balanceert op het randje van fine dining. Hierbij kun je interessante voorgerechten vinden met uiteenlopende smaken, verschillende kleine taco’s met creatieve toppings en veel knallende kleuren bij de desserts. Verwacht veel rook, smaken, kleur en bloemen. 

Online kun je het menu vinden via www.holymolybreda.nl/restaurant.

Allergieën en allergenen kun je doorgeven bij het reserveren. Wil je vooraf weten welke gerechten je kunt eten? We hebben een aparte allergenenkaart, zodat jij goed voorbereid op pad kunt. Je kunt via deze link de allergenenkaart bekijken. De gerechten zijn aanpasbaar, zo wordt er bijvoorbeeld bij een glutenallergie een glutenvrij broodje geserveerd bij de hoofdgerechten. 

Holy Moly is geschikt voor vegetariërs en veganisten. We hebben diverse gerechten die geschikt zijn voor vegetariers en de meeste vega gerechten kunnen ook vegan bereid worden. Vraag aan de bedieningsmedewerker naar de opties!

Dat kan zeker! Cadeaubonnen voor Holy Moly zijn te verkrijgen bij de balie aan binnenkomst. Deze kun je halen voor een bedrag die je zelf in kunt vullen. Zo kun je het zo gek als je zelf wil! 

De cadeaubonnen zijn zowel geldig voor een borrel als het diner. Ze kunnen niet ingewisseld worden voor tickets voor de comedy club. 

Deze kun je inleveren bij de betaling, tevens kun je vooraf aangeven dat je met een dergelijke dinerbon komt. Dan zorgen wij dat alles spik en span is voor jouw komst.

Hiervoor kan je mailen info@holymolybreda.nl. Dan zorgen wij dat alles in orde komt voor jou en je gezelschap.

Nee, onze gerechten kun je niet afhalen. 

Holy Moly is vanwege de openingstijden en (in de toekomst) optredens minder geschikt als werkplek. Wel is er gratis Wi-Fi beschikbaar, waardoor jij je goed in kunt nestelen.

Dit kan zeker! In de bevestigingsmail die je hebt ontvangen vanuit Formitable heb je de mogelijkheid om je restaurant reservering te wijzigen en/of te annuleren. Bij last-minute annuleringen kun je het beste bellen naar het restaurant.

Groepen zijn gezelschappen vanaf 8 personen. Hiervoor kun je contact opnemen met info@holymolybreda.nl. Dan kunnen wij samen kijken voor een mooie plek en eventueel een arrangement.

Beide zalen staan voor een compleet andere ervaring in Holy Moly! Zo kun je in de Club lekker dineren en borrelen in een waanzinnige setting met een podium waar entertainment, comedy en live muziek plaatsvindt. Meer informatie over de Club vind je hier. De Ballroom is een heel andere beleving met een licht- en muziekshow, speciaal ontwikkeld voor ons. Allebei magisch, beide op hun eigen manier. Meer informatie over de Ballroom vind je hier.

Comedy Club

Verwacht een programmering barstens vol met stand-up comedy, grote namen en beginnende artiesten. De one-liners, anekdotes, grappen, liedjes en sketches zullen je om de oren vliegen terwijl de tranen uit je ogen vallen. Verwacht het onverwachte. Je komt hier voor een ongedwongen avond uit met vrienden en familie terwijl je drastisch calorieën aan het verbranden bent in je kaken. Dit zijn zowel Comedy Club avonden als Specials als Open Mic. Bekijk hier de comedy programmering.

Tickets kosten 18,50 euro per stuk. Het diner arrangement kost 28 euro per diner.

Je hebt de mogelijkheid om vooraf te eten in het restaurant van Holy Moly. Als je hier gebruik van wil maken, haal je een comedy ticket + een diner arrangement. Inbegrepen in het arrangement is een voor- of nagerecht en twee taco’s als hoofdgerecht. Het arrangement kost 28 euro per persoon. Let op: vol is vol.

Heb je een comedy ticket + arrangement, dan verwachten wij je uiterlijk om 19:00. Heb jij alleen een comedy ticket, dan ben je welkom vanaf 20:30 uur.

Inloop voor diner is vanaf 18.00 uur tot 19.00 uur. Zo kunnen wij garanderen dat jij rustig kunt dineren voorafgaand aan de comedy club. 

De line-up is niet bekend om een element van verrassing te behouden. Laat je verrassen! De ene keer staat een grote naam in de wereld op de planken, de andere keer is het nieuw talent. Iedereen krijgt evenveel de kans om in de schijnwerpers te staan. Over humor valt niet te twisten. 

Dit is helaas niet toegestaan. We willen niet dat de comedians afgeleid raken van de shows. Ook staat in het moment genieten hoog tijdens deze avonden.  

Je kunt terecht bij onze partner CM met je vragen. Je kunt ze bereiken via https://support.cmtickets.com/.

Je kunt terecht bij onze partner CM met je vragen. Je kunt ze bereiken via https://support.cmtickets.com/.

Wij nemen geen tickets terug. Wij raden aan het ticket te verkopen aan vrienden / bekenden of deze online te plaatsen voor de verkoop. 

Wij nemen geen tickets terug. Wij raden aan het ticket te verkopen aan vrienden / bekenden of deze online te plaatsen voor de verkoop. 

Wij ruilen geen tickets om voor andere data. Wij raden aan het ticket te verkopen aan vrienden / bekenden of deze online te plaatsen voor de verkoop. 

Dat is zeker mogelijk! Zet voor de zekerheid je scherm op uiterste helderheid om de doorloop voorspoedig te laten verlopen.

Live Music

Vanaf 26 juni zal er elke zaterdag en zondag live muziek geprogrammeerd worden bij Holy Moly. Laat je verrassen! Deze live muziek begint altijd na het diner, waardoor je vooraf rustig kunt eten.

Over het algemeen is de live muziek gratis te bezoeken. Bekijk het live muziek programma voor alle informatie omtrent de programmering.

Tijdens de live muziek is het toegestaan om foto’s en filmpjes te maken met je smartphone. Digitale spiegelreflex camera’s zijn niet toegestaan mits er vooraf toestemming is gegeven. Deze kun je aanvragen via info@holymolybreda.nl

Dit is niet nodig! Wil je verzekerd zijn van een plek, zorg dat je op tijd bent als het begint. Dan heb je zeker weten een goede plek met je gezelschap. Je kunt overigens ook vooraf eten in het restaurant, waarna je kunt blijven zitten voor de muziek.