dinsdag 28 mei 2024

Dubbelshow: Jochen Otten & Glodi Lugungu

Twee meesterlijke comedians, één onvergetelijke avond! Maak je klaar voor Jochen Otten en Glowdi Lugungu, beiden bekend van Comedytrain en klaar om je buikpijn van het lachen te bezorgen.

Bereid je voor op een avond vol onvervalste humor en scherpe observaties met de dubbelshow van de onmiskenbare Jochen Otten en de charismatische Glowdi Lugungu! Jochen, een comedy-veteraan met een scherp gevoel voor humor, heeft het Nederlandse publiek veroverd met zijn onnavolgbare stijl en zijn optredens bij Comedy Club Toomler en Comedytrain. Als een van de briljante geesten achter het geliefde programma Sluipschutters en een deelnemer aan Expeditie Robinson 2023, is Jochen een naam die synoniem staat voor hilariteit en vermaak.

Glowdi, de opkomende ster binnen de Nederlandse comedy scene, heeft snel een reputatie opgebouwd voor zijn onweerstaanbare grappen en innemende persoonlijkheid. Als lid van Comedytrain en winnaar van zowel de jury- als publieksprijs van het Amsterdamse Kleinkunst Festival, belooft Glowdi een avond vol onvergetelijke momenten en bulderend gelach.

Mis deze unieke kans niet om twee comedy-iconen live aan het werk te zien bij Holy Moly! Laat je meevoeren op de golven van lachen en plezier en creëer herinneringen die nog lang zullen nadreunen. Koop nu je tickets en verzeker jezelf van een plaatsje bij deze onvergetelijke dubbelshow!

Ben op tijd

Zorg ervoor dat je op tijd bent als je een leuk plekje wil scoren tijdens de comedy avond!

Delen?

Info

Info
Datum
dinsdag 28 mei 2024
Tijd
20.30 – 22.30
Prijs
€18.95 +€1 servicekosten
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
19:30
Aanvang
20:30