zondag 3 oktober 2021

Cheesecake Drag Dinner

Yas! De in no time eerste editie was een weergaloos succes. Wij zijn erg blij om aan te kondigen dat we dit maandelijks gaan doen op de eerste zondag van de maand. De volgende editie is op zondag 3 oktober. Verwacht de beste queens van Nederland met waanzinnige lip syncs en verrukkelijk eten. Let’s serve some cake!

Wat je kunt verwachten? Eleganza extravaganza pur sang! Prachtige queens die flaneren op en rond het podium. Hoogstaand entertainment op een dag vol energie en plezier, aangevuld met cocktails en mimosa’s. ChelseaBoy, DeeDee, Keta Minaj en My Little Puny gaan er een dikke show van maken. Nieuwe shows, nieuwe looks en nieuwe lipsyncs vullen Holy Moly’s zaal tijdens dit heerlijke event.

De brunch en het diner pakken we net wat anders aan dan de vorige keer. We gaan los en toveren de zaal om voor een walking dinner. Dansen is niet alleen toegestaan, het wordt bijna verplicht gemaakt door de DJ. Geniet van hoogstaand fingerfood, heerlijke cocktails en sickening moves van de queens. Watch those cakes!

De brunch duurt van 12.00 – 16.00 uur en het diner is van 18.30 – 22.30 uur. Beiden kosten 42.50 euro per persoon (exclusief servicekosten en drankjes). Je krijgt er eten, een welkomstdrankje en de beste queens van Nederland voor terug. 

Vanaf 25 september gelden er andere regels voor restaurants en evenementen. Wij zijn genoodzaakt om hieraan mee te werken vanwege ons prille bestaan zonder steun. Wij hadden het uiteraard qua gastvrijheid graag anders gezien, maar vertrouwen op jullie begrip. Houd er rekening mee dat je een geldige corona check app toont bij het scannen van je ticket. Deze verkrijg je door volledig gevaccineerd te zijn, een herstelbewijs te hebben of een negatieve coronatest te ontvangen. In het geval van een negatieve coronatest is deze 24 uur geldig. Je test kun je inplannen via https://www.testenvoortoegang.org/

Onthoud: You must not only have a body, but you must also be sexy. 

Tot 3 oktober <3

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1460066267713730/
Drag Brunch: bekijk hier meer over de drag brunch

Delen?

Info

Info
Datum
zondag 3 oktober 2021
Tijd
18.30 – 22.30
Prijs
42,50 (ex servicekosten)
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
18.30
Aanvang
19.00