dinsdag 12 april 2022

Comedy Club Dubbels: Ruud Smulders & Martijn Koning

Comedy Club Dubbels. Op dinsdag 12 april hebben we een keer in de maand een dubbelvoorstelling. Verwacht de beste comedians van Nederland met een volledige show van drie kwartier. Dit keer: Ruud Smulders & Martijn Koning

Cabaretier Ruud Smulders zit niet stil. Hij is regelmatig te zien op tv en in het theater. Je kan heb kennen van de Lama’s waar hij voor het eerst te zien was op televisie. Je kan hem ook kennen van het programma hufterproof, waar hij vier seizoenen het gezicht van was.

Duizendpoot Martijn Koning kan je kennen van verschillende televisieprogramma’s als RTL late night en de oudejaarsconference. Hij is meester in het vinden van humor in alledaagse situaties.

Blijven eten? 

Ga voor de volledige Holy Moly ervaring! Reserveer dan een tafel via de widget rechts onderin! Inloop voor diner is vanaf 18:00 uur en de keuken sluit om 20:00 uur. Daarna kun je genieten van de beste cabaretiers van Nederland! 

Table Service

Op je wenken bediend worden terwijl je geniet van het al moois op het podium? Dankzij de stille tafel service is dit een feit. Bestel je drankjes via een QR-code, dan worden ze stilletjes naar je toe gebracht.

Delen?

Info

Info
Datum
dinsdag 12 april 2022
Tijd
20.30 – 23.00
Prijs
€17,50 + €1
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
20.30
Aanvang
20.45