dinsdag 19 oktober 2021

Comedy Club Specials: Guido Weijers & Jochen Otten (Sold Out)

Nieuw in Holy Moly: Comedy Club Specials. Vanaf dinsdag 19 oktober hebben we een keer in de maand een dubbelvoorstelling. Verwacht de beste comedians van Nederland met een volledig show van drie kwartier. Dit keer: Guido Weijers en Jochen Otten! 

Guido Weijers is een duizendpoot met twee benen. De goedlachse Bredase comedian weet met zijn eerlijkheid, scherpe grappen en beeldende woordspelingen het publiek te pakken. Je kan hem kennen van zijn masterclasses geluk of zijn oudejaarsconferences of hier van het terras.

Jochen Otten is een comedian in hart en nieren. Hij tourt door heel Nederland met Comedytrain en is een vaste gast in Comedy Club Toomler. Deze Sluipschutter schiet scherp en laat niet meer los. 

Comedy diner arrangement

Ga voor de volledige Holy Moly ervaring! Je kunt zowel je ticket los halen als een arrangement met diner erbij. Dit restaurant is gevuld met unieke streetfood gerechten op het randje van fine dining.

Het arrangement kost 28 euro per persoon en houdt in: twee taco’s en een voor- of nagerecht. Deze kun je direct boeken met je comedy tickets. Diner begint tussen 18.00 en 19.00 uur.

Table Service

Op je wenken bediend worden terwijl je geniet van het al moois op het podium? Dankzij de stille tafel service is dit een feit. Bestel je drankjes via een QR-code, dan worden ze stilletjes naar je toe gebracht.

COVID-19 maatregelen

Vanaf 25 september gelden er andere regels voor restaurants en evenementen. Wij zijn genoodzaakt om hieraan mee te werken vanwege ons prille bestaan zonder steun. Wij hadden het uiteraard qua gastvrijheid graag anders gezien, maar vertrouwen op jullie begrip. Houd er rekening mee dat je een geldige corona check app toont bij het scannen van je ticket. Deze verkrijg je door volledig gevaccineerd te zijn, een herstelbewijs te hebben of een negatieve coronatest te ontvangen. In het geval van een negatieve coronatest is deze 24 uur geldig. Je test kun je inplannen via https://www.testenvoortoegang.org/

 

Delen?

Info

Info
Datum
dinsdag 19 oktober 2021
Tijd
20.30 – 23.30
Prijs
17,50 + 1 service
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
20.30
Aanvang
21.00