dinsdag 22 maart 2022

Comedy Club Dubbels: Nabil & Roel C. Verburg

Terug bij Holy Moly: Comedy Club Dubbels. Vanaf dinsdag 22 maart hebben we een keer in de maand een dubbelvoorstelling. Verwacht de beste comedians van Nederland met een volledige show van drie kwartier. Dit keer: Nabil & Roel C. Verburg! 

Roel C. Verburg combineert stand-up comedy met gitaar. Naast vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang, brengt deze gitaarkomiek met zijn elektrische gitaar de meest hilarische liedjes. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roels liedjes de grappen in hoog tempo door. Eigenzinnig, relaxed en uiterst lollig.

Hij veroverde menig podium in Nederland en België, speelde op festivals als Lowlands, Concert At The Sea & Zwarte Cross en is tevens één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam en Utrecht.

De Brabantse duizendpoot Nabil Aoulad Ayad is regelmatig te zien op tv en in het theater, en sinds kort als cabaretier. Ayad is een geboren performer en begon ooit met beatboxen waarmee hij in 2006 Nederlands kampioen werd. In 2015 maakte hij grote indruk bij het Leids Cabaret Festival en behaalde hij de finale.

Comedy diner arrangement

Ga voor de volledige Holy Moly ervaring! Je kunt zowel je ticket los halen als een arrangement met diner erbij. Dit restaurant is gevuld met unieke streetfood gerechten op het randje van fine dining.

Het arrangement kost 28 euro per persoon en houdt in: twee taco’s en een voor- of nagerecht. Deze kun je direct boeken met je comedy tickets.

Heb je een comedy ticket + arrangement, dan verwachten wij je rond 18:00 uur.

Table Service

Op je wenken bediend worden terwijl je geniet van het al moois op het podium? Dankzij de stille tafel service is dit een feit. Bestel je drankjes via een QR-code, dan worden ze stilletjes naar je toe gebracht.

Delen?

Info

Info
Datum
dinsdag 22 maart 2022
Tijd
20.30 – 23.00
Prijs
€17,50 + €1
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
20.30
Aanvang
20.45