dinsdag 5 oktober 2021

Comedy Club Specials: Open Mic

Op dinsdag 5 oktober is het tijd om de microfoon te geven aan nieuwe talenten en comedians die graag iets nieuws proberen. Welkom bij de Open Mic avond! Experimenteel, enorm gezellig en intiem bij Holy Moly. Ontdek je nieuwe favorieten terwijl je lachspieren goed getraind worden. Ben jij klaar om je te laten verrassen door het aanstormende talent?

Open Mic diner arrangement
Ga voor de volledige Holy Moly ervaring! Je kunt zowel je ticket los halen als een arrangement met diner erbij. Het restaurant is gevuld met unieke streetfood gerechten op het randje van fine dining. Tijdens de open mic avonden is de Ballroom geopend voor diner. Je kunt dineren tot 20.30 uur.

Het arrangement kost 28 euro per persoon en houdt in: twee taco’s en een voor- of nagerecht + toegang tot de Open Mic. Diner begint tussen 18.00 en 19.00 uur.

Table Service
Op je wenken bediend worden terwijl je geniet van het al moois op het podium? Dankzij de stille tafel service is dit een feit. Bestel via de QR-code op je tafel, even later krijg je het stilletjes geleverd.

COVID-19 maatregelen
Vanaf 25 september gelden er andere regels voor restaurants en evenementen. Wij zijn genoodzaakt om hieraan mee te werken vanwege ons prille bestaan zonder steun. Wij hadden het uiteraard qua gastvrijheid graag anders gezien, maar vertrouwen op jullie begrip. Houd er rekening mee dat je een geldige corona check app toont bij het scannen van je ticket. Deze verkrijg je door volledig gevaccineerd te zijn, een herstelbewijs te hebben of een negatieve coronatest te ontvangen. In het geval van een negatieve coronatest is deze 24 uur geldig. Je test kun je inplannen via https://www.testenvoortoegang.org/

Delen?

Info

Info
Datum
dinsdag 5 oktober 2021
Tijd
20.00 – 0.00 uur
Prijs
8,50
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
20.00
Aanvang
20.45