zondag 7 november 2021

Drag Dinner (Sold Out)

Klaar voor een feestje? Op zondag 7 november is de derde Cheesecake in Holy Moly. We pakken extra hard uit met een ijzersterke line-up van fierce-ass ladies! Na elke editie uitverkocht te zijn geweest, weet je dat je deze niet mag missen. Trek je mooiste kleren aan, tuit je lippen en maak je klaar om te dansen met Envy Peru, Megan Schoonbrood, Tabitha en Keta Minaj! Kaartverkoop start donderdag 14 oktober om 12.00 uur. Let’s serve some cake!

Je wordt ontvangen met een heerlijke mimosa en een zoete glimlach van de DJ op het podium. Tussen het eten en alle cocktails door worden er gruwelijke performances neergezet door de Queens op het podium en de catwalk.

Cake will be served! Naast de cake krijg je 7 gangen aan heerlijke hapjes die door de zaal gebracht worden. We houden met elke allergie rekening! Geef het door tijdens het kopen van je tickets.

De brunch duurt van 12.00 – 16.30 uur en het diner is van 18.30 – 23.00 uur. Beiden kosten 42.50 euro per persoon (exclusief servicekosten en drankjes). Je krijgt er 8-gangen hapjes, een mimosa en deze sickening Queens voor terug.

Vanaf 25 september gelden er andere regels voor restaurants en evenementen. Wij zijn genoodzaakt om hieraan mee te werken vanwege ons prille bestaan zonder steun. Wij hadden het uiteraard qua gastvrijheid graag anders gezien, maar vertrouwen op jullie begrip. Houd er rekening mee dat je een geldige corona check app toont bij het scannen van je ticket. Deze verkrijg je door volledig gevaccineerd te zijn, een herstelbewijs te hebben of een negatieve coronatest te ontvangen. In het geval van een negatieve coronatest is deze 24 uur geldig. Je test kun je inplannen via https://www.testenvoortoegang.org/

Tot 7 november!

Delen?

Info

Info
Datum
zondag 7 november 2021
Tijd
18.30 – 23.00
Prijs
42.50 + 2.50
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
18.30
Aanvang
19.00