maandag 26 december 2022

Het kerstgala

HET KERSTGALA VAN BREDA | HOLY MOLY BREDA

De bladeren vallen van de bomen, de dagen worden korter en je adem condenseert weer direct wanneer het je longen verlaat. Het heeft nog niet gesneeuwd, maar dat duur niet lang meer. Kerst komt er weer aan en daarmee de eindeloos lange kringdiner-sessies met schoonfamilie.

Maar in tegenstelling tot de afgelopen twee jaar is er licht aan het einde van de kerstcadeau sores en kunnen we dit jaar gelukkig weer uitkijken naar de gezelligste kersttraditie van het jaar! Het Kerstgala van Breda #6!

Omdat we twee jaar noodgedwongen hebben moeten overslaan strijken we op tweede Kerstdag speciaal neer op de plek waar het ooit allemaal begon en halen we alles uit de kast om er één grote bende van te maken. Holy Moly! Jazeker.

Verwacht paparazzi voor de deur, de gezelligste DJ line-up die Breda rijk is, twee schitterende zalen vol gezelligheid en vooral één grote bonte bedoeling aan fantastisch geklede mensen. Stof je smoking maar af, haal een van je twaalf gala- of cocktail jurkjes uit de kast en zet je schoenen of pumps alvast in het vet.

We moeten twee gala’s inhalen Breda, en reken er maar op dat we dat gaan doen dit jaar!

Delen?

Info

Info
Datum
maandag 26 december 2022
Tijd
23:00 – 04:00
Prijs
Vanaf €8,50 (Inclusief service & bankkosten)
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
23:00
Aanvang
23:00