woensdag 3 november 2021

Holy Moly Comedy Club (Sold Out)

Welkom bij de enige echte comedy club van Breda! Wekelijks komen hier stand-up comedians en andere gasten langs met één doel: jou gênant hard laten lachen. Tijdens deze avonden vind je zowel grote als opkomende sterren op het podium. Het blijft altijd een verrassing wie je aantreft op de planken. Geen enkele avond is hetzelfde! Durf jij het aan om je te laten verwonderen?

Comedy diner arrangement

Ga voor de volledige Holy Moly ervaring! Inloop voor diner is vanaf 18.00 uur en de keuken sluit om 20.30 uur. Vanuit daar word je begeleid naar je tafel in de Club.

In de ticketshop kun je zowel je ticket los aanschaffen als een arrangement met een diner erbij. Ons restaurant is gevuld met unieke streetfood gerechten op het randje van fine dining.

Het arrangement kost 28 euro per persoon en houdt in: twee taco’s en een voor- of nagerecht. Deze kun je direct boeken met je comedy tickets. Diner begint tussen 18.00 en 18.30 uur en de keuken sluit om 20.30 uur.

Table Service

Op je wenken bediend worden terwijl je geniet van al het moois op het podium? Dankzij de stille tafel service is dit een feit. Bestel je drankjes via een QR-code, dan worden ze stilletjes naar je toe gebracht.

COVID-19 maatregelen

Vanaf 25 september gelden er andere regels voor restaurants en evenementen. Wij zijn genoodzaakt om hieraan mee te werken vanwege ons prille bestaan zonder steun. Wij hadden het uiteraard qua gastvrijheid graag anders gezien, maar vertrouwen op jullie begrip. Houd er rekening mee dat je een geldige corona check app toont bij het scannen van je ticket. Deze verkrijg je door volledig gevaccineerd te zijn, een herstelbewijs te hebben of een negatieve coronatest te ontvangen. In het geval van een negatieve coronatest is deze 24 uur geldig. Je test kun je inplannen via https://www.testenvoortoegang.org/

Koop nu je tickets voor dit evenement!

Delen?

Info

Info
Datum
woensdag 3 november 2021
Tijd
20.30 – 23.00 uur
Prijs
17.50 + 1 servicekosten
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
20.30
Aanvang
21.00