dinsdag 22 november 2022

Spoken Word Avond

Op dinsdag 22 november is het tijd voor Holy Moly’s allereerste spoken word avond!

Wat kan je verwachten? De avond zal vooral in het teken staan van woordkunst in zijn breedste vorm. Ook kan je genieten van acts met muziek en boordevol humor. Hand in hand met politiek beladen thema’s en onderwerpen die rommelen in de samenleving biedt spoken word een podium aan iedereen die iets te zeggen heeft. Of sterker: aan iedereen die iets móét zeggen.

En als je denkt dat dat alles is heb je het mis! Aan het einde van de avond zal er een open mic plaatsvinden. Kortom een avond vol humor, creativiteit en gezelligheid!

Blijven eten?

Ga voor de volledige Holy Moly ervaring! Reserveer dan een tafel via de widget rechts onderin! Inloop voor diner is tussen 18:00 en 19.00 uur. Start de avond met ons speciale verassingsplateau! Daarna kun je genieten van de eerste spoken word avond in Holy Moly!

Table Service

Op je wenken bediend worden terwijl je geniet van het al moois op het podium? Dankzij de stille tafel service is dit een feit. Bestel je drankjes via een QR-code, dan worden ze stilletjes naar je toe gebracht.

Delen?

Info

Info
Datum
dinsdag 22 november 2022
Tijd
20:30 – 22:30
Prijs
€7,50 + €1 servicekosten
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
19:30
Aanvang
20:30