zaterdag 30 oktober 2021

John NotLennon

Op zaterdag 30 oktober komt John NotLennon optreden in Holy Moly. Met zijn akoestische gitaar en zang neemt hij het publiek terug mee naar de rocking fifties en swinging sixties. Toegang is gratis, kom je langs?

Wat te verwachten van John NotLennon?

Hij werd geboren in Nederland, maar zijn hart ligt in Liverpool. John NotLennon is een zanger/gitarist die in een Beatles tribute act optredens heeft gedaan door heel Europa. Hij speelde als straatmuzikant op de pleinen van Londen, de boulevards van Cannes en de oude binnensteden van Bretagne. Kortom, een artiest die veel van de wereld heeft gezien. 

Tegenwoordig speelt John NotLennon solo met zijn akoestische gitaar en zang. In de rol-en outfit- van Beatle John Lennon, neemt hij het publiek mee terug naar de rocking fifties en de swinging sixties. Met een vleugje Everly Brothers, een snufje Buddy Holly, een beetje Elvis en vooral heel veel Beatles. 

Dus let it be en let’s twist en shout op zaterdag 30 oktober! Toegang is gratis, dus kom vooral langs. Na het optreden kun je nog tot 0.00 genieten van een drankje en een lekkere borrelhap. 

Delen?

Info

Info
Datum
zaterdag 30 oktober 2021
Tijd
21.00 – 0.00 uur
Prijs
Gratis
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
21.00
Aanvang
21.30