zondag 26 juni 2022

Magic Dinner met David Nathan

Kom heerlijk dineren en sip aan je heerlijke cocktail onder het genot van Table magic van David Nathan. Een onvergetelijke avond dankzij een van de beste goochelaars van Nederland. David Nathan laat je de goocheltrucs die je kent van tv én meer nu zelf ervaren!

Met goochelaar David Nathan bent u verzekerd van een unieke ervaring. Niet alleen creëert David verrassende shows van topniveau, veel van de acts bedenkt hij ook zelf! Daarnaast componeert hij zijn eigen muziek én ontwerpt en bouwt hij zijn eigen illusies. David mengt zich tussen de gasten en ze verbaast van dichtbij. Tafel goochelen bied je een ervaring van magie op de vierkante centimeter. Kleine wonderen met kaarten, munten, gedachtenlezen, noem maar op. Je zit er met je neus bovenop, maar zie jij het?

David is op zijn 18e meteen fulltime aan de slag gegaan als goochelaar. Hij is al sinds zijn 6e bezig met magic en heeft inmiddels al honderden optredens verzorgd door heel Nederland en ook in het buitenland. Zo heeft David onder andere in de Ziggo Dome opgetreden, en werkte hij in 2018 samen met Victor Mids als Magic Consultant voor MINDF*CK Live.

Delen?

Info

Info
Datum
zondag 26 juni 2022
Tijd
18:00
Prijs
Gratis toegang
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
18:00
Aanvang
18:00