Holy Moly start met crowdfunding om Experience waar te maken

8 maart 2021

Al meer dan 50% opgehaald! Help jij ons mee?

Je zou het maar durven, midden in de aanhoudende corona crisis een discotheek overnemen om dit om te toveren tot een magische club met restaurant, comedy club, live muziek en een heuse Experience.  Dit is precies wat de vijf ondernemers hebben gedaan. Het restaurant met podium is klaar, met crowdfunding willen ze dromen waarmaken en de Experience bouwen.

Holy Moly heeft als missie om mensen verwondering te bieden en dat doen zij op een creatieve, bijzonder manier. Holy Moly zal bestaan uit Club Holy Moly en de Experience. Club Holy Moly staat voor het restaurant, de comedy club en muziekoptredens. Club Holy staat in de startblokken en is klaar om te knallen wanneer de omstandigheden dit toelaten.

En nu de Experience!

De Experience wordt een doorloop-attractie van aaneengekoppelde kamers, die samen zorgen voor een beleving die bijblijft. Deze kamers worden vanuit een sterke verhaallijn opgevuld met optische illusies, licht, geluid, kleur, interactie en geur. We zetten alle middelen in om de zintuigen optimaal te prikkelen. Qua sfeer waan je je in een film van Tim Burton, zoals Sjakie en de Chocoladefabriek of Alice in Wonderland, maar dan uiteraard in een Holy Moly jasje. Een mysterieuze setting, waarvan entree tot exit: niets is wat het lijkt.

De crowdfunding is live!

Om deze gave doorloop-attractie mogelijk te maken zijn we bezig met crowdfunding. Hier bieden wij pakketten met interessante investeringsopties en voorverkoop. Het uitgangspunt is dat jij er altijd meer uitkrijgt dan je erin stopt. Wij zijn enorm blij met het enthousiasme dat we al ontvangen hebben en zitten al op 60% van ons streefbedrag! We zijn er nog niet, dus we hebben jouw hulp hard nodig.

Help jij ons mee? Wij zijn al hard aan het knallen en hopen dat wij snel deze unieke attractie in Breda kunnen bouwen en de stad nóg mooier maken.

Via deze link kun jij ons investeren in onze Experience!

Delen?