Holy Moly start met wekelijks live muziek

22 juni 2021

Holy Moly, we starten met live muziek vanaf zaterdag 26 juni! We staan te popelen om aan de slag te gaan. De afgelopen periode was alleen het restaurant geopend, daar zijn we maar al te blij mee. Naast restaurant zijn wij vanaf zaterdag ook een plek voor entertainment. Aanstaande zaterdag is de aftrap van een zeer diverse en verrassende wekelijkse programmering.

Verwacht wekelijks programmering in Holy Moly op de vrijdagavond en de zaterdagavond. Deze acts worden na het avondeten gepland, zodat je vooraf ongestoord kunt dineren in het restaurant. De meeste acts zullen gratis te bezoeken zijn. 

De eerste act op de programmering is Feitenfabriek. Feitenfabriek is het geesteskind van Casper Broekaart en ontstaan uit zijn liefde voor muziek, filosofie en proza. Zelfonderzoek, vervreemding, geloof in maakbaarheid en ongeloof in maatschappelijke trends hebben geleid tot een eigen genre: Burn-out pop. Nederlandstalig, melancholisch, hoopvol met een donker randje. Muziek over verandering, twijfel, liefde en ambitie. Misschien een serum tegen nihilisme en de redding waar we naar op zoek zijn, maar waarschijnlijk niet.

Feitenfabriek is op zaterdag 26 juni te zien vanaf 22.30 uur. Toegang is gratis. Je kunt tot 2.00 uur blijven hangen met je vrienden voor gezelligheid, lekkere cocktails en borrelhappen.

Kom je kijken? 

Evenement: Feitenfabriek
Facebook evenement: Feitenfabriek

Delen?