Wijzigingen programmering en openingstijden restaurant

30 november 2021

Helaas hebben de nieuwe corona maatregelen invloed op de evenementen en voorstellingen die wij organiseren en het restaurant. We hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws. Hierbij een update van de veranderingen binnen Holy Moly voor (in ieder geval) de komende drie weken.

Laten we beginnen met het slechte nieuws. Alle staande, niet theatrale en niet geplaceerde evenementen worden geannuleerd. Denk hierbij aan After Dinner Disco Dip en De Likt. De Likt wordt verplaatst naar zondag 30 januari. Kaartkopers krijgen hier bericht van.

Het restaurant krijgt andere openingstijden. Hierdoor zijn we gesloten op maandag t/m vrijdag. Zaterdag en zondag zijn wij geopend van 11.00 – 17.00 uur voor een heerlijke lunch. We starten volgende week met deze lunch. De kaart wordt binnenkort bekend gemaakt!

En dan het goede nieuws. 

De international comedy voorstelling zal plaatsvinden op 12 december tussen 15.00 – 17.00 uur. Inloop voor de comedy club vindt plaats tussen 14.00 – 15.00 uur.  Het dinerarrangement is nog steeds mogelijk, maar wordt een luncharrangement. De inloop voor lunch start vanaf 11.00 uur. Kaartkopers voor de huidige shows krijgen snel bericht voor omboeking of refund van de show.

Ook de Cheesecake brunch valt binnen de nieuwe maatregelen, maar zal doorgaan als een zittend evenement. Hierdoor zit je met je gezelschap aan tafel terwijl je geniet van de drag shows en het eten. Hetzelfde als dat we ooit zijn begonnen. De nieuwe datum van de brunch is 19 december van 12.00 – 17.00 uur. 

Helaas wordt het diner van Cheesecake geannuleerd, aangezien deze niet plaats kan vinden binnen het huidige tijdslimiet. Kaartkopers kunnen hun ticket behouden voor de extra editie op 19 december of op 9 januari. Kaartkopers krijgen hier snel bericht van.

Op zaterdagen zijn we geopend voor de Before Dinner Disco Dip. Geniet van ons heerlijke lunch menu of één van de High Holy arrangementen onder begeleiding van je favoriete Disco Dip DJ’s.

Wij hopen snel weer terug te zijn met ons volledige programma vol verrassende events

Delen?