Ballroom

De Ballroom

Dineren in de ballroom van Holy Moly is een magische beleving. Een constant spel waar licht, muziek en kleur, naast het eten, de boventoon voeren. Stap in onze balzaal en laat je verwonderen.

Holy Moly Wauw Live Muziek

LED
Magie

Van statige ballroom, naar een magische disco.

De foyer krijgt zijn extra tikkeltje betovering door de grote LED-boog die over het gehele plafond loopt. De lichten zijn afgesteld op de muziek. Dit geeft een sprookjesachtige ervaring tijdens het dineren en die extra kick tijdens het clubben. Kom het ervaren! 

Uit eten in de De Ballroom

Kom eten in de Ballroom! Hier kun je dineren met lekker divers streetfood, dat balanceert op het randje van fine dining. Verwacht mooie gerechten die goed in balans zijn. Alle gerechten kun je hier bekijken. Je kunt hier uit eten, terwijl om je heen een bijzondere show plaatsvindt met muziek en licht. Subtiel, maar toch sfeerbepalen

Clubben
en feesten

Zodra het tijd is om te clubben en echt goed te feesten, staan wij paraat met deze eigenzinnige feestlocatie. Meer hierover zodra de club feestelijk geopend kan worden!

Verhuur:
besloten feesten

Kom je met een groep of wil je een borrel/feest organiseren? Dit wordt binnenkort mogelijk! Neem contact op via info@holymolybreda.nl zodat we met jou mee kunnen denken.