De eerste Comedy Club van Breda komt eraan!

17 juni 2021

De Comedy Club van Breda komt eraan! Het goede nieuws over de versoepelingen geeft ons ruimte om naast het restaurant van Holy Moly ook de Comedy Club te openen. We trappen af op woensdag 7 juli 2021. 

De Comedy Club vindt plaats in onze grote zaal met podium. Vanaf woensdag 7 juli organiseren wij wekelijks comedy avonden in Holy Moly. Je kan nooit genoeg lachen! Bij deze avonden kun je denken aan cabaretiers, stand-up comedy en open mic avonden. Waanzinnige avonden met humor in de hoofdrol. Laat je verrassen!

Er zijn aanvankelijk 90 zitplaatsen beschikbaar in onze zaal. Of je nu midden in de zaal zit of het hogerop zoekt, zoals de in boomhut. Je zit overal mooi met goed zicht en geluid.  

Comedy en diner combineren

Je kunt vooraf dineren in het restaurant met streetfood op het randje van fine dining. Het restaurant zal om 20.00 uur sluiten voor het diner. Dat geeft ons de kans om de zaal om te bouwen. Kauwen en lachen is meestal niet zo’n goede combinatie. Tijdens de show kun je via een bestelsysteem stiekem je drankje bestellen, zodat jij goed gehydrateerd de avond doorkomt. 

We gaan starten met een knal, hier wil je bij zijn. Houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor de start van de kaartverkoop! Wij kunnen niet wachten. 

Delen?