woensdag 18 augustus 2021

Holy Moly Comedy Club (Sold Out)

Welkom in de enige echte comedy club van Breda! Wekelijks komen hier stand-up comedians en andere gasten langs met één doel: jou gênant hard laten lachen. Tijdens deze avonden vind je zowel grote als beginnende comedians op het podium. Het blijft altijd een verrassing wie je aantreft op de planken. Geen enkele avond is hetzelfde! Durf jij het aan om je te laten verwonderen?

Comedy diner arrangement

Ga voor de volledige Holy Moly ervaring! Je kunt zowel je ticket los halen als een arrangement met diner erbij. Dit restaurant is gevuld met unieke streetfood gerechten op het randje van fine dining. Tijdens de comedy nights is alleen de Ballroom geopend. Hierna kun je door naar de Club voor een lekker drankje. Je kunt hier eten tot 20.00 uur.

Het arrangement kost 28 euro per persoon en houdt in: twee taco’s en een voor- of nagerecht. Deze kun je direct boeken met je comedy tickets. Het diner start tussen 17.00 en 18.00 uur.

Table Service

Op je wenken bediend worden terwijl je geniet van het al moois op het podium? Dankzij de stille tafel service is dit een feit. Bestel je drankjes via een QR-code, dan worden ze stilletjes naar je toe gebracht.

COVID-19 maatregelen

Een negatieve covid test is niet noodzakelijk om binnen te komen bij de Comedy Club. Bij Holy Moly gelden vaste zitplekken op 1,5 meter afstand. Nadat jouw ticket gescand is, word je door onze medewerkers begeleid naar je zitplek. Ben je verhinderd of positief getest? Wij nemen geen tickets terug voor de comedy club. Wij raden aan om je ticket(s) door te verkopen via vrienden/familie of social media.

Koop nu je tickets voor dit evenement!

Delen?

Info

Info
Datum
woensdag 18 augustus 2021
Tijd
20.30 – 23.00 uur
Prijs
16 (incl servicekosten)
Zaal
Holy Moly Club
Inloop
20.30
Aanvang
21.00