Holy Moly opent op 9 juni haar deuren

28 mei 2021

Het moment is daar, the show must go on! Holy Moly opent op woensdag 9 juni eindelijk haar deuren. We hebben lang gesleuteld, gepeinsd en geklust en het moment is eindelijk daar. Wij zijn er klaar voor om jou te verwonderen met unieke gerechten, smakelijke cocktails, een kleurrijk restaurant en gave lichtshows.

Wat kun je verwachten bij Holy Moly? Wij gaan je verwonderen met streetfood op het randje van fine dining, veel rook, magie en bomvol smaak. De hoofdgerechten bestaan uit verschillende kleine taco’s. Er zijn vega, vis en vlees opties, zo is er voor ieder wat wils. Bekijk het menu hier!

We hebben twee ruimtes waar je kunt reserveren. Uit eten in een boomhut of vogelnest? Reserveer dan voor de grote zaal. Uit eten terwijl om je heen een licht -en geluidsshow plaatsvindt? Reserveer dan voor de kleine zaal; onze Ballroom. Een unieke diner ervaring met -speciaal voor ons- gecomponeerde muziek en lichtspektakel.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Plaats vanaf maandag 31 mei je reservering! De mensen die zich hebben ingeschreven voor de pre-reserveringen krijgen vandaag al bericht.

Wij kunnen niet wachten. Tot snel!

Delen?